Beauty Mail: Ivaterm în proiectul VIVAT!

Acum nu vă vorbesc de nicio noutate în familia produselor de beauty, însă vă transmit mai departe informații despre un nou parteneriat între farmaciile independente din țară și Ivatherm, prin proiectul VIVAT. 

*text Comunicat de presă IVATHERM.  
“Campania VIVAT promovează farmacia independentă de la parterul blocului sau farmacia de la colț, de pe aceeași stradă cu tine. Este farmacia care, poate, nu-ți sună chiar așa de cunoscut, dar știi sigur că ai mai fost pe acolo. Pe scurt: ne gasești în farmaciile independente, semnalizate Vivat, din toată țara. Te vei întâlni cu experâi interesați de starea ta de sănătate, oameni mereu pregătiți să-ți ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci când tu ai cea mai mare nevoie, și cu o gamă unică de servicii in-store. Totul pentru că noi înțelegem cât de important e să te simți sănătos și să te bucuri cu adevărat de viață. Iar asta indiferent de vârsta sau de nevoile tale. Așadar, vizitează-ne în farmaciile VIVAT!
Atunci când ești pe stradă, caută o farmacie independentă, semnalizată Vivat! Acolo găsești trusa Vivat, “Trusa pentru o stare de bine”. Ea se adaptează nevoilor fiecarui pacient în funcție de sezon. Sunt 8 astfel de truse, câte una pentru fiecare perioadă a anului, cu produse atent selecționate de o echipă de profesioniști. Găsești în pagina numită Campanii ceea ce ți-ar putea fi de folos chiar acum.
Îi spunem trusă pentru că exact asta este: un set de produse ce pot fi necesare. În caz de răceala și gripa, în caz de alergie, în caz că vrei să previi ceva anume sau pur și simplu pleci în vacanță și vrei să te asiguri că totul va fi bine, că vei avea energie, că iți vei oferi îngrijirea care trebuie, că te vei putea bucura în liniste! Trusa Vivat se adaptează nevoilor tale în funcție de sezon.
Cu trusaVivat ne-am propus ca tu să ai în casă tot ceea ce ți-ar putea fi necesar în caz de. În felul acesta nu mai faci o sută de drumuri până la farmacie și poți și să previi sau să tratezi pe loc. Vezi care e cea mai apropiată farmacie independentă aruncând o privire pe pagina cu farmacii independente.”
Ivatherm este partener în campania VIVAT între 16 iulie- 1 septembrie a.c.
 În speranța că aceste informații vă sunt cu folos,
Until next time, yours,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top