Giveaway: Ce-ar fi sa testam noile produse din gama Q10 a Cosmetic Plant?

V-am spus să fiți cu ochii în patru că urmează alt giveaway pe blogul meu nu? :D uite că a venit timpul să vi-l prezint:

Ca să vă zic mai exact, acesta nu este un giveaway propriu zis ci, o mini-campanie de testare.
Cosmetic Plant a lansat recent 3 noi produse din gama cu coenzima Q10 și ceai verde  și anume:

- Laptele Demachiant antirid cu coenzima Q10 și extract de ceai verde (250 ml)
pentru ten normal si mixt, 30 – 50 ani. Cu o formula  lejeră, laptele demachiant antirid curăţă în profunzime tenul, îndepărtează delicat impurităţile, lăsând pielea curată şi catifelată. Coenzima Q10extractul de ceai verdevitamina E, uleiul de sâmburi de struguri prezente în preparat, formează un complex bio-activ cu puternic efect antirid, având rol antioxidant şi de protecţie a pielii împotriva radicalilor liberi.
Preț în magazinul online: 11,20 lei 


- Loțiunea Tonică revitalizantă cu coenzima Q10 și extract de ceai verde (250 ml)
pentru ten normal si mixt, 30 – 50 ani. Ea revitalizeaza si  completează acţiunea laptelui demachiant, eliminând urmele de machiaj, impurităţile şi celulele moarte. Energizează şi revitalizează pielea prin aportul de coenzima Q10, extract de ceai verde şivitamina E, conferindu-i strălucire şi supleţe
Preț în magazinul online: 10,50 lei




Crema anti-îmbătrânire pentru mâini cu coenzima Q10 și extract de ceai verde (100 ml)
Prin formula sa special creată, crema protejează şi hrăneşte pielea mâinilor, aceasta devenind mai fermă şi mai catifelată. Complexul bio-activ format dincoenzima Q10, extract de ceai verde, uleiuri vegetale de sâmburi de struguri şi germeni de grâu, unt de cacao şi vitamina E, încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, o regenerează şi îi redă elasticitatea.
Preț în magazinul online: 8,50 lei





Aceste 3 produse vin în completarea celor deja existente în gamă pentru o mai bună îngrijire a tenului matur. 


Și-acum despre concurs:


Reguli:
1. Să îmi urmăriți blogul prin GFC
2. Să dați like paginii mele și paginii Cosmetic Plant pe Facebook
3. Să aveți vârsta minimă 20 ani. 
4. Să completați formularul de mai jos
5. După alegerea câștigăroarei, primirea produselor și testarea lor minim 2 săptămâni, aceasta să îmi trimită un review sau un mini-review pentru fiecare produs pentru a fi postat pe blog.  
Opțional:
1. Să dați share pe Facebook acestui Giveaway (+1)





Giveaway-ul acesta pornește acum și se va încheia în 10 octombrie ora 20:00. Câștigătoarea o voi extrage prin random.org  și, cel mai probabil, va fi anunțată în 11 octombrie. 


Nota bene! nu am cerut adresă de mail pentru că mă aștept ca persoanele care se înscriu la acest giveaway să fie cititori ai blogului pentru conținutul acestuia și nu doar pentru giveaway. Din momentul în care voi alege câștigătoarea, voi anunța pe blog + Facebook, iar aceasta va avea la dispoziție 48 ore ca să îmi trimită datele pentru primirea coletului. 


**Acest giveaway este destinat doar persoanelor aflate pe termitoriul României, sau celor care pot primi colete pe teritoriul României. 


Mult noroc, yours,



CONVERSATION

5 comentarii:

  1. M-am inscris si eu pentruca nu am avut niciodata si sunt curioasa daca fac ceea ce spun ca fac!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow that's a lovely giveaway.. wish i can join next time! 

    RăspundețiȘtergere
  3. Thanks :) there will be international giveaways coming up! I promise :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciocoiunicoleta7015 august 2012 la 08:02

    like facebok nicoleta ciocoiu   gfc ciocoiu nicoleta   mam inscris  ,nu leam testat niciodat stiu ca sanburi de stuguri sunt un excelent remediu ptr tenurile inbatranite si ridate si de aceea am  mare nevoie sal testez ,.

    RăspundețiȘtergere

Back
to top