Monday Challenge: Valentine's Day! ♥ + Concurs

Deeeeeeci, aţi văzut că vă stresăm cu un teaser destul de abstract.. Pentru că am primit o grămadă de cereri de la fete care vroiau să ia parte la colaborările noastre, ne-am gândit să vă provocăm noi pe voi de data asta! Aşa că, vă invităm să participaţi la un concurs tematic de manichiură, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, dar ne-am hotărât să dăm o şansă şi Dragobetelor româneşti. Dar pentru asta, trebuie să mergeţi la finalul postării, pentru că acum trebuie să vă arăt cum am interpretat eu tema la care v-am provocat:
Unghiute:

Machiaj:

Sunt curioasă ce au făcut  Miu Miu și Mirela.

Şi-acum despre concurs:


Avem 2 premii, sponsorii nostri fiind Elf Cosmetics si Beauty In The Bottle.Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga?

În primul rând trebuie să urmăriţi cele 3 bloguri prin Google Friend Connect şi să ne comunicaţi când trimiteţi pozele numele prin care ne urmăriţi. De asemenea vă rugăm să distribuiţi concursul pe profilul dvs de Facebook (Aveţi grijă să fie vizibil public).

În perioada 11-25 februarie, trebuie să vă mobilizaţi pentru a realiza o manichiură cu tema dată.

Vă puteţi înscrie pe unul dintre cele 3 bloguri participante, manichiurile vor fi postate pe blogul ales, însă premiile vor fi doar cele 2 de mai sus pentru toate cele 3 bloguri, practic este neimportant unde veţi participa, contează cu ce veţi participa.

Cele 2 câștigătoare vor fi alese dintre toate participantele.
Vom oferi un premiu pentru cea mai draguță manichiura, și care a respectat cel mai bine tema, iar cel de-al doilea premiu va fi oferit random dintre toate participantele. Câștigătoarea cu cea mai draguță manichiura își va putea alege premiul din cele 2, iar cea aleasă cu random va lua al doilea premiu.

Nu se accepta manichiura cu gel, făcută la salon, sau alte poze copiate de pe net.

După ce vă faceți manichiura trebuie să trimiteți 3 poze clare cu manichiura voastră  și o singura poză în care să apara scris pe un biletel:
Particip la "Valentine's day challenge"

Sunt acceptate manichiurile în care s-au folosit ştampiluţe, stickere, perluţe, sclipici și orice altceva. De asemenea puteți folosi orice culori vă doriți  Nu sunt acceptate manichiurile în care apare o singură culoare. De exemplu, oja roșie şi atât. Nu vă cerem nici să realizaţi capodopere pe unghii. Cateodată, less is more!
Este permisă o singură înscriere de persoană.

Daca o participanta nu respectă regulamentul nu se va califica şi nu va putea concura pentru premii.
În speranţa că vom vedea cât mai multe înscrieri, astept participarea voastra la concurs pe mail la oana.ancka@gmail.com
Until next time, yours,


CONVERSATION

18 comentarii:

 1. Machiajul este preferatul meu. Imi place foarte mult . :D
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce-mi place machiajul, culorile sunt asa calde si placute ♥

  RăspundețiȘtergere
 3. eu nu gasesc semnul pt fundite, fundite, fundite :)) imi place machiajul, so romantic :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Ancuta ce mahiaj romantic :X Pupici :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc :¤ Te asteptam sa participi si la concursul de manichiura ^.^

  RăspundețiȘtergere
 6. asa ma machez si eu :) :* id meu e gabita_mmihae;a@yahoo.com nu am gasit cum sa il schmib ..deoarece acela e furat :(( esti o scumpa :*

  RăspundețiȘtergere
 7. multumesc :D insa nu inteleg de ce imi lasi mailul tau. daca e pt concurs, te rog sa citesti mai atent. Trebuie sa faci o manichiura cu tema Valentine's day si sa o trimiti pe mailul meu sau al celorlalte 2 bloguri participante.

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna! vreau sa particip la concurs dar nu am facebook :( pot sa particip? Deja am facut manichiura si imi placea foarte mult sa particip :(

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna! Din punctul meu de vedere poti sa participi, insa am sa ma consult cu colegele mele si am sa iti dau un raspuns sigur :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Ms mult, astept raspunsul. :*

  RăspundețiȘtergere
 11. astept inscrierea ta :* si fetele au fost de acord sa participi :D

  RăspundețiȘtergere
 12. Ce frumos se vad genele! Sunt perfect ... imi place mult si machiajul

  RăspundețiȘtergere

Back
to top