Beauty Mail: Avène lansează Cicalfate

Ți-ai dorit vreodată o baghetă fermecată care sa repare lucrurile sparte sau să te întoarcă în timp, înainte să fi spus ceva greșit față de prietena ta cea mai bună sau iubitul supărat?
Asta ne întreabă în comunicatul de presă cei de la Avène! Și știu deja că veți răspunde cu da!
Aceasta e întrebarea cu care Avène își lansează noua cremă reparatoare Cicalfate. În descrierea cremei ei spun că: 

Fie că e vorba de iritații zilnice, zgârieturi sau arsuri cauzate de accidentele casnice (uneori fierul de călcat e armă pură!), Crema Reparatoare Avène Cicalfate calmează, curăţă şi repară pielea iritată şi regenerează rapid rănile. E un produs potrivit pentru întreaga familie, adulți și copii, ba chiar și pentru sugari. Datorită ingredientelor sale, Avène Cicalfate Cremă oferă un grad ridicat de reparare şi calmare, prin aplicare zilnică pe zonele iritate sau deteriorate.
 Eficacitatea și puterea sa rapidă de reparare și acoperire fac din această cremă un element obligatoriu pentru trusa de călătorie. Te va scoate rapid din încurcătură și va avea grijă să nu suferi din cauza iritațiilor sau a zgârieturilor accidentale; în cazul copiilor, va face pereche bună cu dorința lor de aventură și explorare, așa că mamele grijulii trebuie să se asigure că nu lipsește din kitul de prim-ajutor pentru vacanțe sau chiar de zi cu zi.

 Produsul (100 ml) este deja disponibil în farmaciile din țară și poate fi cumpărat la prețul de 53 lei.

Ce părere aveți? Credeți că este necesară/utilă o astfel de cremă?

Until next time, yours,


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Mie-mi place Avene si cred ca si aceasta crema va fi binevenita pe masuta mea de toaleta :) In prezent, ma inteleg bine cu "Cold cream - Peaux sensible, tres seches" si chiar daca nu am pielea uscata, aplicata seara pe toata fata, dimineata ma trezesc cu un ten mai luminos :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, eu cred ca este necesara o astfel de crema, oricand ne putem rani si de ce sa suferim cand ne putem calma ranile cu aceasta crema minune. eu nu stiam de ea, insa cred , adica nu cred, sunt sigura , ca imi va fi de folos! :*

    RăspundețiȘtergere

Back
to top