Începe #operațiuneademachierea NIVEA [+Concurs]


Operațiunea Demachierea a început! 



Nivea vă oferă câteva trucuri prin intermediul meu, ca să subliniem importanța demachierii, indiferent dacă porți sau nu machiaj pe timpul zilei. 

1. Păstrează întotdeauna loţiunea micelară și dischetele demachiante în faţa oglinzii din baie! Astfel îţi vei aminti mereu că machiajul durează doar o zi şi că demachierea este esenţială pentru frumuseţea tenului tău. 

2. Păstrează produsele de demachiere în frigider! Pe lângă faptul că tenul va fi mai împrospătat, îți va fi mai ușor să îți reamintești de ritualul de demachiere noaptea când ajungi acasă și deschizi frigiderul pentru o băutură rece sau un snack rapid.

- Eu țin servețelele umede demachiante în frigider pe timp de vară! Iubesc să trec un șervețel rece pe față. Pentru mine sunt „prosoape fierbinți” pe invers! <3 p="">

3. Păstrează întotdeauna un pachet de şerveţele demachiante pe noptieră! Astfel îți va fi mult mai simplu să ai grijă de tenul tău, chiar dintr-o poziție înainte să adormi.

Nu uita să comentezi și să dai like și share postării! Cu cât avem mai multe like-uri și comentarii, cu atât vor fi mai multe premii de oferit! 

La fiecare 10 likes+comments, 1 agent special NIVEA duce un premiu uneia dintre voi.
Ai timp până mâine, 24.07.2015. 

Until next time, yours,
BEAUTY COMANDO
 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top