BBM Cluj 6 (sau de ce continui să organizez acest eveniment)


În calitate de părinte, mă mândresc cu copilul meu, care anul acesta a pășit în clasa 0. Biiine, brainchild nu-i chiar ca un copil, dar #BBMCluj este proiectul meu de suflet. Este un proiect pe care atunci când l-am pornit, acum 6 ani, nu credeam că va evolua așa cum a făcut-o. Mă mândresc cu fiecare dintre cele 6 ediții. De ce continui să organizez acest eveniment? Răspunsul meu e simplu: toată recompensa mea se află în zâmbetele celor care participă cu drag la fiecare ediție și în ceea ce o să citești mai jos.



(Citește aici despre BBMCluj 1, BBMCluj 2, BBMCluj 3, BBMCluj 4 și BBMCluj 5)

Lăsând gluma la o parte, edițiile BBM Cluj devin din ce în ce mai reușiste, datorită echipei care s-a format în spate: Eu, Cleo, Iulia și Gabi. Datorită lor, evenimentul nostru are acum și doi frățiori mai mici, BBM Summer Party și BBM Christmas Party - două evenimente dedicate networking-ului între bloggerii nișați pe beauty/lifestyle/fashion și brandurile care activează în această nișă. Trecând la evenimentul principal, în 2017, acesta a avut loc pe 4 noiembrie și a fost nevoie să upgradăm locația, pentru că numărul de participanți a crescut surprinzător de mult. Așa că am închiriat o sală de evenimente la Agape, în centrul Clujului, pentru a ne putea desfășura așa cum trebuie.



#BBMCluj se diferențiază de alte evenimente de acest gen prin stilul de mini-conferință pe care îl are, în timp ce Summer și Christmas Parties sunt evenimente lejere, fără să abordeze o tematică educativă. Și cum în fiecare an ne propunem să aducem un punct de vedere nou în atenția bloggerilor clujeni, am decis că tema acestei ediții să fie autenticitatea în blogging - un subiect cu foarte multe puncte de dezbătut. Cine putea să pornească discuția mai bine decât Cristian China Birta, care tocmai ce publicase o întreagă serie de articole despre campaniile în care sunt implicați bloggeri. Apoi am continuat discuția cu bloggerii participanți și Mădălina de la The Woman.  În urma discuției, 4 dintre cele mai vorbărețe bloggerițe au fost recomensate cu câte o carte din partea editurii Publica.




Ne-am delectat apoi papilele gustative cu aperitive și dulciuri gustoase, limonadă și apă plată, am povestit și ne-am pozat.






Nu în ultimul rând, ne-am bucurat de toate cadourile pe care partenerii noștri le-au oferit:




















În final, te las să urmărești aftermovie-ul de la eveniment, să vezi care a fost atmosfera:


BBMCLUJ 6 este o conferință de blogging destinată bloggerilor de beauty, fashion și lifestyle din Cluj-Napoca.

Co - Organizator : Farmec

BBMCLUJ6 nu ar fi fost posibil fără partenerii noștri care ne-au răsfățat la maxim atât pe parcursul evenimentului, cât și după.

Mulțumim Cupio pentru cele mai noi produse de make-up, Zebra Catering pentru platourile delicioase și apetisante, Tesori pentru cele mai parfumate produse de îngrijre, Avon pentru noutățile de machiaj, Himalaya pentru produsele deosebite de îngrijire, B.U pentru produsele seducător parfumate, Le Petit Olivier pentru produsele cu extracte naturale, Aqua Carpatica pentru că ne-a menținut hidratate pe parcursul evenimentului, Family CARE pentru produsele potrivite întregii familii, Melkior pentru cadouașele împachetate cu grijă, Yves Rocher pentru produsele pe bază de plante, Designs by K pentru cele mai delicate chokere, ELF pentru produsele de machiaj sofisticate, Editura Publica pentru carțile oferite cadou participantelor active la conferință, Solaris pentru bunătățile naturale, Candy Bar - Good Taste pentru cele mai savuroase prăjituri, Bautura-Online pentru prosecco și cadourile fetelor, Bioderma pentru dermatocosmetice eficiente, Casa Vaida pentru uleiurile naturale de îngrijire, A’list Magazine, cea mai cool revistă glossy a momentului, The Woman pentru prezența la conferință, Life Box pentru box-urile pline de mâncare delicioasă, Arome pentru cele mai gustoase limonade, Wash & Go Romania pentru noutățile de îngrijire a părului lansate cu noi, L’Oreal, NYX, Florissima pentru cele mai creative aranjamente, Kooperativa 2.0 pentru informațiile valoroase pe care Cristian China Birta ni le-a împartășit la eveniment.

Foto credit: Bianca Matei


Until next time, yours,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top