Produse preferate - Decembrie 2017



M-am tot gândit dacă să public produsele preferate din luna Decembrie sau de pe întreg anul 2017. A învins Decembrie, pentru că nu am publicat lunar câteva produse iubite, deci mi-ar fi greu să le aleg pe cele pe care le-am folosit tot anul. Pe urmă, fiind prima lună de iarnă, e momentul în care rutina mea de îngrijire a tenului devine ceva mai intensă, așa că am câteva produse care chiar merită menționate aici. Iată, deci, care au fost produsele preferate de mine în ultima lună a anului ce tocmai a trecut. 

The Ordinary - Acid Lactic 10%




Încep cu Acidul Lactic 10% de la The Ordinary, care m-a ajutat să-mi îmbunătățesc aspectul tenului. L-am cumpărat la finalul lunii Octombrie, din Farmacia Tei din București, produsele The Ordinary sunt disponibile și pe Beauty Bay și Emag. M-a costat doar 30 lei și mi-a îmbunătățit vizibil textura tenului. Acesta este un produs pentru o exfoliere chimică superficială. Înainte să îl folosesc, m-am asigurat că pielea mea sensibilă îl tolerează, el fiind totuși un acid. Un alt lucru ce trebuie avut în vedere cu acesta este că este absolut obligatorie folosirea unui SPF, pentru că fotosenzibilizează pielea. Îl aplic seara, pe tenul curat. iar dimineața aplic o cremă de față cu SPF, înainte să îmi fac machiajul. 

Daily Reviving Concentrate Serum - Kiehl's




Rămân la produse dozate cu pipeta (lait motiv-ul postării, poate?) pentru că în rutina mea din ultima perioadă se află și Serul Daily Reviving Concentrate de la Kiehl's. Spre deosebire de produsul menționat anterior, pe acesta îl aplic dimineața, direct pe tenul curat. Aplic doar câteva picături, le încălzesc în palmă și le presez în piele, iar fața mea capătă o strălucire sănătoasă, în timp ce pielea mea este hidratată. Serul are un miros tare plăcut, de citrice, și o textură lejeră, deloc uleioasă sau lipicioasă. 

Balsam de buze cu mango - Kiehl's




Continui tot cu un produs de la Kiehl's, și anume balsamul de buze cu mango. Dacă nu știai, mango este fructul meu preferat. Așa că nu puteam rata oportunitatea de a-mi hidrata buzele cu un produs care miroase a mango! Balsamul este unul foarte spornic, pentru că am nevoie de o cantitate super mică pentru a-mi hidrata suficient buzele, iar mirosul...oh, mirosul! L-aș mânca pe tot, dacă ar avea și gust de mango! Ce mod mai bun de a-mi hidrata buzele pe timp de iarnă?

Fond de ten True Match - L'Oreal Paris




Lăsăm produsele de îngrijire în urmă. E timpul să povestim despre machiaj. Fondul de ten True Match, se află în Decembrie printre preferatele mele, pentru textura ușoară pe care o are. Mi-am găsit și nuanța perfectă - 1.5 N. Îl aplic cu burețelul de la Cupio sau cu Beauty Blender-ul, pentru că așa îmi oferă rezultatele care îmi plac cel mai mult. În mare, rezistă unei zile în care merg la birou și mai rezolv câteva treburi prin oraș. Mai multe o să-ți povestesc separat despre el, la momentul potrivit. 

Camouflage Cream Concealer - Catrice 




Ultimul, dar nu cel din urmă, corectorul de la Catrice l-am luat de Black Friday, de pe 1001Cosmetice, după ce am auzit că ar fi un dupe mult mai ieftin pentru MAC Pro Longwear. Acum, eu n-am încercat concealerul de la MAC, însă cel de la Catrice chiar își face treaba. L-am folosit să ascun coșuri, să acopăr cearcăne, să „tai” pleoapa în timpul unui machiaj cut-crease și ca primer în machiaj. Fixat cu pudră a rezistat cu stoicism de fiecare dată, astfel că am rămas plăcut impresionată. Acoperirea este una destul de bună, medie spre mare aș zice, și buildable. 

Cam atât pentru ce-am preferat eu în Decembrie 2017. Tu ce produse ai folosit cel mai mult?

Until next time, yours, 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top