NOTW: Remember the good old days

Zilele trecute mă uitam la pozele de acum câțiva ani, de pe vremea când absolveam liceul. Eram mai tânără, mai slabă, mai ne-experimentată într-ale machiajului dar cu o pasiune nebună pentru culorile închise. Pe atunci aveam o ojă preferată, pe care o purtam insistent pe unghii. Revăzând pozele respective, mi-am adus aminte de oja aceea și mi-am dat seama că încă o mai am. Așa că m-am pus pe treabă și m-am apucat de depănat amintiri în timp ce îmi făceam unghiile cu oja care mi-a marcat anii de liceu.


A few days ago I was looking through old photos, from when I was graduating highschool. I was younger, thinner, had almost no clue of what to do with makeup, but I had a crazy passion for dark colors. Back then I used to have a favourite nail polish, one that I kept wearing on my nails throughout the highschool years. Seeing those photos, I remembered the nail polish and realized I still had it. So I got to work and started reminiscing while painting my nails with the polish of my highschool years. 
Oja este un roșu vișiniu foarte închis, de la Flormar și este nuanța 323
This nail polish is a very dark red, from Flormar, in 323

Voi aveți o ojă care să vă provoace amintiri?
Do you have a nail polish that makes you reminisce? 

Until next time, yours

CONVERSATION

9 comentarii:

 1. imi place si mie , dar numai iarna !

  RăspundețiȘtergere
 2. In liceu era cu negru si aveam eu si colega un model pe care ni-l tot faceam pe unghii. Chiar ar fi o idee sa il reincerc candva, asa...just for fun:)

  RăspundețiȘtergere
 3. E foarte frumoasa, pare un dupe dupa Linkin park after dark de la OPI..

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu detin oje OPI dar o sa ma interesez sa vad daca e dupe :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Nici eu nu detin, dar o prietena m-a innebunit cu ea ceva timp si se plangea ca nu a gasit dupe, de-aia stiu cum arata :))

  RăspundețiȘtergere
 6. E foarte frumoasa, pare un dupe dupa Linkin park after dark de la OPI..

  RăspundețiȘtergere

Back
to top