5 ani de All Made Up!

Nu știu ce să scriu. Ieri dimineață m-am trezit ca de obicei și mi-am început rutina de dimineață. M-am spălat pe față, mi-am turnat cafea în cană, în timp ce browse-uiam pe telefon ultimele notificări. Doar că ieri dimineață am făcut ochi mari! Mi-a sărit în ochi data și mi-am amintit că în următoarea zi (azi) blogul meu împlinește 5 ani de existență. Acum stau și nu-mi vine să cred.

2010

Prima poză publicată pe All Made Up!

Am început de la ceva banal, nu credeam c-o să mă țină mult. Am acceptat să scriu, la îndemnul profilor din facultate. Eram în „anu'ntâi”. Profii ne spuneau să exersăm scrisul, încercând să menținem un blog, că doar am dat la jurnalism, nu? Din experiența mea, urma să mă țină maxim câteva săptămâni bloggingul. Doar că ceva s-a întâmplat. În momentul în care eram gata să renunț cineva mi-a scris un comentariu (PRIMUL comentariu). Îmi zicea că se bucură că e primul om care mă urmărește. Cred că defapt acela a fost momentul în care All Made Up s-a născut. 

2011

Un an mai târziu, sărbătoream hăinuțe noi!

„OMG - Nu-mi vine să cred” - pentru prima dată în viața mea, un proiect pe care l-am început din inițiativă oarecum proprie a durat mai mult de câteva săptămâni! În primul an am crescut frumos. Am avut câteva machiaje, nu prea bune ce-i drept, dar le-am avut. Am început chiar să formez prietenii cu alte bloggerițe din țară. 
2011 a fost și anul în care All Made Up și-a schimbat pentru prima dată înfățișarea. A devenit mov, puțin mai organizat și mai aranjat. Căsuța nouă am făcut-o când aveam piciorul în ghips. Și i-am dedicat și-un machiaj.

2012

Primul ruj roșu pe blog! 

Stai! Chiar au trecut doi ani și eu m-am ținut de treabă?? Cine sunt și ce-am făcut cu tipa care renunță imediat la proiecte?  Al doilea an de blogging a fost anul care m-a făcut să port ruj roșu. Până atunci nu eram fan al produselor pentru machiajul buzelor, ba chiar le ocoleam. Pentru mine ochii erau „cea mai frumoasă parte machiabilă” (bine - încă sunt, dar acum iubesc și rujurile puternice!). Atunci am îndrăznit să port pentru prima dată culoare pe buze și m-am îndrăgostit iremediabil de asta. 
Tot atunci am început LOTD Zodiac, o serie de machiaje (parțial nefinisate, în experiența mea actuală, dar frumoase la momentul respectiv) reprezentative pentru fiecare zodie. Cred că-mi lipsesc vreo două zodii - nu știu pe unde le-am pierdut! 

2013

Participantele la prima ediție a BBM Cluj!

Și mai mulți ani, și mai multă minunare pentru mine! Al treilea an de blogging a fost unul norocos. Am început să-mi dau seama că asta nu e o pasiune trecătoare. Că bloggingul face parte din mine și că e o pasiune la care nu sunt dispusă să renunț cu una cu două. 
În 2013 ați văzut o serie de provocări, făcute cu încă două fete care-mi sunt tare dragi și acum, Mirela și Andreea. Ne-am provocat, ne-am distrat. Iar eu am terminat facultatea - cea de la care a pornit totul. 
Tot în acest an am început să vă arăt puțin mai mult din viața mea, prin intermediul postărilor Photo Diaries. Și tot în acest an am participat la două evenimente incredibile! Un seminar de beauty L'oreal la București, la care am participat în calitate de cititor, nu de blogger, dar cititor al Makeup your Mind, blogul Ancăi, care m-a primit cu brațele deschise la ea. Celălalt eveniment, l-am organizat eu cu ajutorul Laurei. Era Prima întâlnire a bloggerilor de beauty din Cluj (defapt întâlnirea a avut loc în octombrie 2012, dar tot al 3-lea an de blogging era, așa că o contorizăm aici). 

2014

partea Wild din cadrul proiectului Match your makeup to your mood

Anul 4 de blogging a fost unul haotic. Dacă în anul anterior credeam că bloggingul e ceva la care nu pot să renunț, în 2014 aproape că mi-am dovedit contrariul. Pe plan personal, m-am mutat în Spania timp de 6 luni, pentru a participa la un program Erasmus. Asta m-a făcut să nu mai am timpul sau resursele necesare pentru a-mi ține blogul pe linia de plutire. Așa că a scăzut. Foarte mult. De la un trafic de 5-6000 de unici pe care îl aveam în 2013, la jumătatea lui 2014, blogul meu avea 700 vizitatori unici lunar. Cei care sunt în domeniu știu cât de greu e să refaci un trafic care e la pământ. Dar am muncit. Am sărbătorit din Spania cei 4 ani de blogging, puțin tristă ca și cum nu aș merita să sărbătoresc, pentru că nu activasem prea mult în online. Am făcut și din străinătate câte un proiect, precum Match your makeup to your mood și când m-am întors v-am povestit despre experiența mea acolo

2015

Screenshot pentru canalul de Youtube

Al cincelea an - an de redescoperire. În ultimul an mi s-au întâmplat multe lucruri frumoase. Am început un canal de Youtube, o campanie de încredere în sine și-un buletin de știri. Am ales să gândesc pozitiv și-am reușit să îmi măresc traficul, foarte aproape de ce-am pierdut - de-aici înainte pot doar ăs mă extind.

Nu-mi vine să cred c-au trecut 5 ani! Au trecut 5 ani iar eu sunt încă aici, în spatele tastaturii, butonând și povestindu-vă ce-i mai interesant din beauty! Vă mulțumesc enorm pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat pe parcurs. A fost un sprijin fără de care nu cred că aș fi putut fi persoana care sunt azi. Pentru mine, bloggingul e mai mult decât un hobby acum. E motivul pentru care continui să învăț, să mă dezvolt, să leg prietenii cu oameni incredibili și să inspir oameni să-și ducă la capăt misiunea. Bloggingul e parte din viața mea, și pot să spun cu tărie că, dacă vrei să iei bloggingul din mine, va trebui să lupți mult cu morile de vânt. Asta pentru că voi lupta al naibi de tare să mă asigur că va fi parte din viața mea, cât de mult timp posibil. 

Vă mulțumesc! 
Until next time, yours,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top