Ivatherm, be my Valentine! - Ro only CLOSED

Valentine's Day, o sărbătoare împrumutată, dar care are o importanță deosebită pentru cei îndrăgostiți. Este ziua în care fetele se pregătesc pentru o întâlnire plină de romantism și băieții se chinuie să ia cadouri care mai de care pentru a-și impresiona iubitele. O zi în care iubirea plutește în aer.

În așteptarea acestei zile, v-am pregătit, împreună cu Ivatherm, un giveaway, pentru că știm cât de mult le iubiți.:)

Ce puteți câștiga?



1. JOVIALE fond de ten fluid pentru pielea sensibilă SPF 15

            Acoperire impecabilă și efect satinat al pielii


Noul fond de ten Ivatherm
îţi poate schimba înfăţişarea, având deopotrivă excelente calităţi cosmetice şi proprietăţi terapeutice pentru ten. Are textura fluidă, se aplică uniform, conferind tenului un aspect natural. Corectează imperfecţiunile de relief și culoare ale pielii, realizând un machiaj de lungă durată.

Uleiul de Jojoba, vitamina E şi provitamina B5 îi conferă un efect hidratant şi protector împotriva radicalilor liberi.
Filtrele solare asigură protecţia împotriva radiaţiilor solare (SPF 15) şi împotriva îmbătrânirii cutanate.
Este îmbogăţită cu alfabisabolol, binecunoscut ingredient antiinflamator cu proprietăţi calmante şi antiiritante.Formulă fără parfum, fără parabeni, fără fenoxietanol.
Fondul de ten fluid este disponibil în 4 nuanţe: 01, 02, 03, 04 Din mai 2011, disponibil in farmaciile partenere. 
Pret recomandat: 71 lei 

Nuanța fondului de ten este aleasă de câștigătoare. 

2. Spray Apă Termală Herculane( 200 ml)
Apa termala Herculane, bogată în săruri minerale și oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respectă echilibrul osmotic al celulelor și este pură bacteriologic. Calciul acționează ca antiinflamator și are efect antialergic; Zincul și Cuprul au un rol cicatrizant și antiseptic; Magneziul are rol protector.Foarte apreciată de dermatologi  pentru proprietățile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, ea favorizează cicatrizarea și protejează împotriva îmbătrânirii.
Se poate folosi după ras, după epilare, pentru completarea demachieri și fixarea machiajului. Calmează și reduce eficient eritemul de scutecAplicată frecvent, are efect de răcorire și împrospătare a pielii pe timp de vară.

Pret recomandat:          100 ml : 21.76 Lei
                                       200 ml : 29.82 Lei
3. Lapte demachiant pentru față şi ochi, piele uscata si sensibila (tub 200 ml)


Cu o textură foarte fină, special conceput pentru pielea sensibilă, înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Are proprietăți hidratante şi antiinflamatoare.Veți observa un rezultat imediat: pielea rămâne curată, catifelată şi plăcută la atingere.
Preț recomandat: 49.49 Lei











Regulament:
1. Să mă urmăriți prin Google Friend Connect.
2. Să dați like paginii mele de Facebook.
3. Să dați like paginii Ivatherm.
4. Să îmi spuneți într-un mod cât mai original ce inseamnă iubirea pentru fiecare dintre voi.


Dacă vreți să dați share acestui giveaway, ca să afle și alte persoane, v-aș fi recunoscătoare, chiar dacă acest lucru nu vă oferă o șansă în plus :)


Giveaway-ul începe azi și se va sfârși chiar de Valentine's Day, adică pe 14 februarie 2012. Câștigătoarea va fi aleasă de ziua mea, în 15 februarie, prin random.org și va trebui să dea îmi dea un mail la oana.ancka@gmail.com în maxim 48 ore pentru a putea intra în posesia premiului.





Mult noroc &Spread the love,


CONVERSATION

4 comentarii:

Back
to top