I love....All Made Up! (3 years of blogging giveaway)

OMGOMGOMGOMG! asta e în capul meu acum. Nu-mi vine să cred că existăm de 3 ani! În 4 iunie, când blogul meu împlineşte 3 anişori  vă invit să sărbătoriţi alături de mine, participând la acest giveaway:

După cum vedeţi, cei de la I love Cosmetics oferă un premiu format din 2 unturi de corp  I love ♥ care mie-mi fac cu ochiul doar când mă gândesc la arome! Totuşi, nu eu ci una dintre voi le va primi pe amandouă.

Regulile sunt simple:
- Să fiţi abonate blogului meu prin Google Friend Connect;
- Să daţi like pe Facebook atât paginii mele, All Made Up! by Aqua_shell cât şi paginii I love Cosmetics Romania;
- Să completaţi formularul de mai jos. 

Pentru şanse în plus puteţi:
- să daţi share acestei postări, fiind atente ca share-ul să fie vizibil public pe profil, şi să puneţi linkul în formularul de mai jos;
- să vă abonaţi prin mail blogului meu dacă nu sunteţi deja (aveţi grijă la confirmarea abonării, dacă nu e confirmat mailul, nu e valabil).Giveaway-ul este deschis până în 18 iunie, urmând ca în următoarele zile să anunţ câştigătoarea.  De asemenea, trebuie să menţionez că acest concurs este adresat cititorilor cu adresă de expediere în România. Dacă aveţi sub 18 ani, cereţi acordul părinţilor înainte de a participa.
Înscrierile multiple sunt considerate frauduloase şi duc la descalificare! Totodată orice câmp obligatoriu necompletat în formular duce tot spre descalificare! 

Ca să vă las într-un gând bun, vă mulţumesc pentru cei 3 ani minunaţi, pentru feedback-ul care m-a ajutat de fiecare data, pentru vizualizări, pentru aprecieri, pentru răbdare, vă mulţumesc că mi-aţi fost alături şi sper ca în continuare să vreţi să faceţi parte şi în viitor din familia mea virtuală, construită aici, familie în sânul căreia e bine venit orice membru nou :) 

Until next time, yours,

CONVERSATION

29 comentarii:

 1. Sa-ti creasca blogul mare si sa-ti aduca multe bucurii si satisfactii!
  La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 2. happy anniversary! la cat mai multi ani inainte si la cat mai multi abonati!

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani si la cat mai multe postari frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 4. La Multi Ani si multa, multa inspiratie ca si pana acum! :*

  RăspundețiȘtergere
 5. La multi ani si mult succes incontinuarie!!!
  Multumim pentru concurs! :-*

  RăspundețiȘtergere
 6. Link-ul bun de share: http://www.facebook.com/nicoletalexandra/posts/517085928345168

  RăspundețiȘtergere

Back
to top