Photo Diaries - Week 7 - Procrastinatorus Maximus!

Pfu! nu-i bine să rămâi în urmă cu treaba, ascultaţi la mine! De-abia mă pun înapoi la treabă. Ca să nu mai spun că memoria mea se înrăutăţeşte. Aşadar, pe scurt, săptămâna trecută am procrastinat...la greu!
Luni: 3.06.2013:
Ce ştiu sigur e că am mâncat orez cu piept de pui (şi prea mult ulei, după cum se vede în poză) şi salată de varză, iar apoi m-am delectat cu îngheţată
BEST. ICE CREAM. EVER! încercaţi-o dacă aveţi vreun Kaufland prin apropiere ♥
Marţi 4.06.2013:
All Made Up! a împlini 3 ani de existenţă!! Am sărbătorit prin deschiderea unui giveaway în colaborare cu cei de la I love Cosmetics. Click aici pentru a vă înscrie!
Miercuri 5.06.2013:
M-am albăstrit pe unghii şi-am făcut şi-un model, dar îl veţi vedea într-o postare separată :)
Joi 6.06.2013:
 Uh oh....Chocolate inflicted blackout! Cu alte cuvinte am mâncat o ciocolată întreagă şi nu-mi amintesc nimic :)) Mi se întâmplă de fiecare dată..NU pot să am o ciocolată şi să mănânc o bucăţică..nu ştiu alţii cum reuşesc!

Vineri 7.06.2013:
*information missing*
Din păcate pentru ziua de vineri n-am poze datorită faptului că n-am făcut absolut nimic interesant sau important. Nu Nu! I remembered! am fost la Mall cu Diana şi-am mâncat desert de-ăla bun! da' poza-i în telefonul Dianei că al meu se descărca.

Sâmbătă 8.06.2013:
Micul dejun a adus o schimbare. Nu mai mâncasem de ceva timp muesli cu ciocolată şi banane şi-mi era dor ♥
Sâmbătă seara am asistat la retragerea norilor! lovely sight!

Duminică 9.06.2013:
N-a durat mult şi-au venit înapoi nenorociţii! şi-au adus întăriri :(
Duminică a fost o zi ciudată. Micul dejun a fost minunăţia de mai sus! Mi-a adus-o Marius, fratele meu. Nu mă pot abţine de la dulciuri.. 
 Apoi a venit mama cu o ladă plină cu căpşuni din grădinuţa noastră. Cine-ar fi crezut că într-o grădină de vreo 3 metri pătraţi se fac atâţia căpşuni?? le-am făcut gem şi l-am şi testat pe nişte clătite:
Oh yeah! Şi trebuia să-mi fac un proiect pe care urma să îl prezint luni, însă eu ce-am făcut? m-am apucat să văd Once Upon a Time! Am scris şi câteva pagini, însă urma să-l termin doar în ziua ce-a urmat.

şi that's it! Voi ce-aţi făcut?

Until next time,yours,

CONVERSATION

4 comentarii:

Back
to top