Beauty Mail: Ivatherm Multiperformance!

Când ai pielea uscată și sensibiliă și răcești, știi că vei avea nevoie de și mai multă hidratare. Eu una mă regăsesc în fraza anterioară, de aceea sunt încântată să testez noile produse Ivatherm Multiperformance. 


Acestea conțin ingrediente ce induc hidratarea și ajută pielea să devină mai puțin ternă. Cu ajutorul acestei game, cei de la Ivatherm ne propun o schemă de îngrijire completă multiperformantă a pielii sensibile și uscate:

demachierea multi-performance:Lapte demachiant pentru față și ochi - Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Elimină toxinele și îmbunătățește respirația cutanată.
Pret recomandat- 54.41 Lei îngrijirea feței multi-performance:Cremă hidratantă pentru față- Este un veritabil program hidratant și nutritiv pentru pielea sensibilă, uscată.
Pret recomandat- 79.18 lei îngrijirea corpului multi-performance:Cremă hidratantă pentru corp- Hidratează, hrănește și calmează durabil pielea sensibilă. Limitează descuamarea accelerată a pielii.
Pret recomandat- 59.43 lei îngrijirea mâinilor multi-performance:Cremă hidratantă pentru mâini- Crema emolientă asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate a mâinilor.
Pret recomandat- 33.48 lei

Eu voi reveni cu detalii și o părere clară peste câteva săptămâni, pentru crema hidratantă de corp și cea pentru mâini.

Sunteți tentate să încercați aceste produse?
Until next time, yours,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top