Vino în Grupul Beauty Bloggers!


Ai un blog de beauty? Scrii pe blog în limba română? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „DA”, înseamnă că trebuie să ni te alături!
Grupul Beauty Bloggers România invită persoanele ce dețin un blog de beauty să aplice pentru a deveni membri ale acestuia. De ce? Pentru a avea acces mai ușor la sponsorizări, pentru a socializa cu alte persoane care dețin un astfel de blog, pentru a deveni mai cunoscut.
Sună bine? Atunci completează formularul de mai jos, pentru a aplica, și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
** Termeni și condiții pentru a deveni membră al grupului:
1. Oricine deține un blog de beauty poate aplica pentru a deveni membră al grupului. Beauty înseamnă: cosmetică, make-up, fashion, spa, all natural, etc.
2. Articolele blogului respectiv sunt în proporție de 50% despre beauty. Articolele cu giveaway-uri ale altor bloguri nu sunt considerate articole de beauty.
3. Minim de articole scrise pe blog sunt 100/an, în medie 2 pe săptămână. Dacă blogurile sunt mai noi de un an atunci se împarte la numărul de luni de când este înființat blogul.
4. Oricine nu scrie pe un blog timp de 3 luni va fi exclus din Grup.
5. Oricine poate reveni în grup după 2 luni în care a scris minim 2 articole pe săptămână.
6. Blogurile noi, care doresc să intre in organizație, trebuie să aibă minim 2 luni de activitate.Aici se face referire strict la postări, nu și la numărul de followers sau comentarii/postare).
7. Nu acceptăm în grup persoane juridice sau bloguri de tip ”magazin”.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top